Nobel

De naam Nobel klinkt je vast bekend, van de typische likeur van het eiland. Bij restaurant Nobel kun je uiteraard genieten van een Nobeltje, maar ze zijn ook geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ze werken voornamelijk met seizoensproducten waardoor ieder seizoen het menu veranderd. Echt eten en drinken met hoogwaardig kwaliteit.

Beachclub the sunset

Op het strand bij Hollum vind je beachclub the sunset. Na een zonnige dag op het strand ben je vast toe aan lekker wat eten. Op het terras plof je neer en geniet van het eten bij de ondergaande zon. De cocktails zijn hier ook zeker het proberen waard.

Rixt in Nes

Bij proeflokaal Rixt in nes zit je waarschijnlijk de hele avond aan tafel. Het restaurant heeft een sfeervolle ambiance, waardoor je hier ook niet snel weg wilt. Op de kaart staan veel gerechten om te delen. Zo kun je een vlees- of visplank bestellen om te delen met vrienden of familie, gecombineerd met een van de fantastische wijnen.

Restaurant Stranders 

De beste vis eet je bij Stranders. In allerlei verschillende soorten; van oesters, gamba’s tot fish & chips. Alle gerechten worden enkel met verse producten en ingrediënten van het eiland bereid. Je zou er alleen al voor het interieur naartoe moeten!

Restaurant van Heeckeren

In het midden van het centrum van Nes vind je restaurant van Heeckeren. Een gezellig en modern grandcafé met een all-year terras. Op de comfortabele loungebanken, naast een haardvuurtje geniet je van een goed glas wijn. Het restaurant is van ontbijt tot laat op de avond borrelen open. Als je op zoek bent naar een goed adresje om te borrelen, mag je van Heeckeren zeker niet overslaan! 

Door admin