Brasserie Brakzand

Op ieder moment van de dag kun je terecht bij brasserie Brakzand. Geniet van een kopje koffie met een taartje, lunch of kom in de avond dineren. Je kunt kiezen uit een drie- of viergangen menu met diverse gerechten om samen te stellen. Naast de brasserie is er ook een hotel waar je kunt overnachten. 

Wijnbar en bistro de 4 dames

Zin in een drankje? Bij de 4 dames kun je terecht voor een zeer breed wijnassortiment, speciaalbieren en vele sterke dranken. In de avond ben je welkom voor het diner. De gerechten van de kaart zijn ongeveer de grootte van een voor/tussengerecht. Zo kun je van alles wat proberen.

Strandpaviljoen de Marlijn

Het is heerlijk vertoeven bij het strandpaviljoen de Marlijn. Op het terras zit je bijna de gehele dag in de zon. Het paviljoen is de gehele dag geopend en vanaf 16.00 kun je er dineren. Er wordt veel gewerkt met lokale gerechten. Zo eet je verse producten die rechtstreeks uit de zee komen.

Van der Werff

Hotel van der Werff is het oudste hotel op Schiermonnikoog. Dineren is echt een belevenis. In de karakteristieke ruimte, vol tafels gedekt met wit linnen tafelkleden, verlicht door tientallen kaarsen en grote kroonluchters, wordt u op uw wenken bediend door strak in het pak gestoken obers en waant u zich in reeds lang vervlogen tijden. 

Wad Anderz

Laat je bij Wad Anderz verrassen door de eigenzinnige en eerlijke producten uit de waddenregio. Veel groenten halen ze uit de tuin, vis komt uit de Waddenzee en de bieren en wijnen worden zorgvuldig voor je uitgezocht. Vooral het uitzicht moet je niet vergeten, dat is echt prachtig bij Wad Anderz. Je kijkt helemaal over het uitgestrekte wad uit.

Door admin