Beachclub Texel 

Zomer of winter, dat maakt bij Beachclub Texel niets uit. Je kunt hier het gehele jaar terecht voor een hapje of drankje. Ze passen het menu op het seizoen aan, zodat jij altijd kunt genieten van een warm soepje of heerlijk frisse salade. Plof na een lange strandwandeling op de loungebanken en geniet van het uitzicht op de Noordzee. 

’t Pakhuus

Voor de lekkerste seafood ga je naar ’t Pakhuus. Gevestigd in de haven van Oudeschild. Voor visliefhebbers is dit restaurant echt perfect, maar de vleesliefhebbers worden niet vergeten. Bij ieder gerecht hoort een bijpassende wijn, dus laat je vooral adviseren.

Lokaal 16

Een heerlijke ontbijt spot in Den Burg, waar ze zoveel mogelijk werken met verse, eerlijke en duurzame producten. Zeven dagen in de week ben je vanaf 8.30 welkom voor een heerlijke start van de dag. 

Passie

Voor culinair genieten moet je naar restaurant Passie, gevestigd op het dorpsplein in De Koog. Op het gevarieerde menu staan gerechten lokale producten van het eiland die ieder seizoen mee veranderen, zo wordt je altijd verrast door nieuwe gerechten.

Kookatelier op Oost

In het restaurant wordt ambacht gecombineerd met fine dining. Ze maken veel gebruik van wildpluk en serveren door de boer geteelde kruiden en groenten. De vis, schelp en schaaldieren halen ze uit het Texelse wad en de rondom liggende zee. Zo is de werkwijze geheel duurzaam, omdat bijna alle ingrediënten uit de ‘achtertuin’ komen. Echt culinair genieten, het is dan ook niet voor niets dat ze in de Michelin gids staan. 

Isola Bella

Isola Bella is een stukje Italië, maar dan op Texel. Geniet van heerlijke Italiaanse klassiekers, allemaal met liefde bereid door de koks. Neem plaats op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant en droom echt even weg naar Italië.

Door admin