Pura Vida foodbar

Bij Pura Vida is het letterlijk puur genieten. Maak een wereldreis over de menukaart en geniet van heerlijke verschillende gerechten. Op de menukaart vind je gerechten met biologische en verse producten. Je kunt er ook heel goed vega of vegan eten! Je bent er vanaf de middag welkom voor een lunch of werkend achter de laptop tot laat in de avond met een (alcoholvrije) cocktail in je hand.

’t Golfje

Een avond culinair genieten, doe je bij restaurant ’t Golfje. Het restaurant zit gevestigd in prachtige oude boerderij met uitzicht over de uitgestrekte polder. De meeste producten komen uit eigen moestuin of uit de omgeving. Laat je vooral bij de gerechten adviseren over bijpassende wijnen. 

Paviljoen West aan Zee

Even bijkomen van een heerlijke strandwandeling. Plof neer op de lounge banken en geniet in het zonnetje van het mooie uitzicht. Ze zijn vanaf ontbijt tot diner/borrel open, je bent dus de hele dag welkom om de heerlijke gerechten te proeven.

Gastrobar onder de pannen 

Bij de enige gastrobar op het eiland werken ze het liefst met lokale producten. Zo geniet je enkel van typische Terschellinger gerechten. De côte de boeuf en tiramisu moet je echt proberen!

Paviljoen de Walvis

Paviljoen de Walvis is precies hoe een strandpaviljoen hoort te zijn. Je zit hier de hele dag in de zon op het terras met uitzicht echt over het wad. Overdag ben je welkom voor ontbijt en lunch en in de avond geniet je van shared dining.

Ambrosijn

Hier proef je de passie van de chef terug in het eten. Overdag kan je terecht voor de lunch en kopje koffie met iets lekkers ernaast. In de avond zijn ze open voor diner met gerechten op basis van streekgebonden en biologische producten. Naast het restaurant hebben ze ook een hotel en een ijssalon. Dat laatste is zeker een aanrader!

Door admin