Gestrand 

Gestrand is een heerlijk paviljoen met een prachtig interieur. Op de menukaart vind je biologisch, duurzaam en huisgemaakte gerechten. Overdag kunnen kids op het strandje aan het wad spelen en de ouders op het terras genieten van een drankje. ’s Avonds na het diner, gaat de muziek wat harder en geniet je van de vakantie vibe. 

Leut

Bij Leut ben je van de ochtend tot eind van de middag welkom om heerlijk te genieten van verse gerechten van eerlijke en gezonde producten. Een plek waar je op ieder moment van de dag thuis bent, want ze hebben zelfs logies. Ze bieden de mogelijkheid om een picknickmand voor je klaar te maken, zodat je het lekkers van Leut mee kunt nemen naar je lievelingsplek op het eiland. 

Strandpaviljoen OOST

Bij Strandpaviljoen OOST draait alles om het milieu. Je eet ’s avonds wat overdag in de Noordzee gevangen is, ze werken dus alleen met duurzame en lokale producten. Het paviljoen wordt ieder jaar in april opgebouwd en aan het einde van het seizoen weer afgebroken. 

Strandpaviljoen ’t Badhuys

Strandpaviljoen ’t Badhuys is een heerlijke plek aan het strand. Je kunt hier het hele jaar door van ’s ochtends tot ’s avonds terecht. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle sfeer zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving in het Badhuys.

Zuiver-Vlieland

Restaurant Zuiver-Vlieland is gevestigd in het hotel-appartementencomplex Vlierijck. Geniet van een wisselend culinair vijfgangendiner en vergeet vooral niet het perfect afgestemde wijnarrangement. Bij Zuiver werken ze met pure, eerlijke en seizoensgebonden producten, het liefst uit eigen moestuin. 

Restaurant Zeezicht

Bij Restaurant Zeezicht kun je vanaf de ochtend al terecht voor een heerlijk kopje koffie. Naast ontbijt, lunch, borrel of diner, kun je ook overnachten in het hotel. Op het (overdekte) terras met uitzicht op de Waddenzee of in het restaurant geniet je van verrassende keuzes op culinair gebied.

Door admin