Wilt u ook graag groene dakbedekking laten plaatsen? Kies dan een groen dak van NatureGreen! Wij hebben een passie voor sedum en bieden onze klanten verschillende groendaksystemen aan. Al deze systemen zijn gemakkelijk zelf aan te leggen, zodat u in een handomdraai kan genieten van uw eigen sedumdak! Met behulp van onze handige instructievideo’s en aanwijzingen van onze adviseurs heeft u deze klus zo geklaard.

Groene dakbedekking met subsidie
Wist u dat u tegenwoordig vaak subsidie aan kunt vragen voor uw groendak? Dat scheelt u een hoop kosten! Sommige gemeenten en provincies geven zelfs tot wel 50% van de totale kosten terug. Een duurzamer huis was nog nooit zo voordelig! En dat geldt ook voor uw vakantiewoning op één van de Waddeneilanden. Toch kan het verwarrend zijn om uit te zoeken of u in aanmerking komt voor de subsidie of niet. De informatie staat namelijk erg verspreid over internet en is niet altijd even makkelijk terug te vinden. Daarom hebben we bij NatureGreen een handig overzicht op onze website gezet, zodat u gauw kunt zien wat op u van toepassing is!

Klimaatbestendigheid
Meer groene dakbedekking draagt bij aan een hogere klimaatbestendigheid van Nederland. Dat betekent dat onze dorpen en steden beter bestand zijn tegen weersextremen als het gevolg van klimaatverandering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langdurige hitte in de zomer of hevige regenbuien. Door de omgevingstemperatuur omlaag te brengen en veel regenwater vast te houden, zorgen groene daken voor minder overlast. Daardoor kunt u prettiger wonen!

Vragen over groene dakbedekking?

Heeft u vragen over groene dakbedekking, of wilt u al zo snel mogelijk een offerte aanvragen? Op de website van NatureGreen kunt u niet alleen gemakkelijk in contact komen met één van onze adviseurs, maar kunt ook een heleboel aanvullende informatie vinden. Bijvoorbeeld over de verschillende toepassingen van groene dakbedekking, de verschillende groendaksystemen die wij aanbieden of eerdere projecten die wij hebben gelegd. Neem daarom gauw een kijkje op de website of vul meteen het contactformulier in!

Door admin