Met de huidige temperaturen die zelfs uitmonden in een hittegolf hoef je tegenwoordig niet ver meer te reizen. Geen dure vluchten, maar gewoon een goedkope zonvakantie dicht bij huis … op één van de Waddeneilanden.

De afgelopen jaren merken we dat we steeds hetere en drogere zomermaanden krijgen. Waar je bij een hittegolf in het midden van het land dan maar beter snel de schaduw op kunt zoeken, is het op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog juist goed toeven. De temperaturen op de Waddeneilanden liggen vaak net een paar graden lager dan op het vaste land en vaak waait er een verkoelend briesje. Prima weer om naar het strand te gaan of om een lekker terrasje te pikken.

Naast het mooie weer, hebben de Waddeneilanden ook nog eens (bijna) alles te bieden wat een verre zonbestemming heeft. Voor een mooi zandstrand hoef je niet ver te rijden en soms zijn het strand en de zee zelfs binnen loopafstand van je vakantieverblijf. Ook tref je op ieder eiland leuke restaurants en bars waar je heerlijk kunt eten en tot in de late uurtjes kunt genieten van één of meerdere drankjes. Ook zijn er op de verschillende eilanden uitgaansgelegenheden waar je al dansend de nacht tegemoet gaat.

Ben je juist iemand die graag van de natuur wil genieten, ook dan ben je op de Waddeneilanden op de juiste plek. Je treft hier een keur aan verschillende planten en dieren en kunt wandelen en fietsen in ongerepte natuurgebieden.

Dus, wil je op vakantie naar de zon, houd het dan eens dicht bij huis en bezoek één van onze mooie eigen eilanden.

Door admin